Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

iRobot ROOMBA i5+ (i5658)

VÝPREDAJ
-10%
iRobot ROOMBA i5+ (i5658) Zväčšiť

iRobot ROOMBA i5+ (i5658)

IROBOT

427090

I565840

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Robotický vysávač iRobot Roomba i5+ (i5658) Roomba i5+ má inteligentnú gyroskopickú navigáciu, čistiacu stanicu CleanBase™. Roomba i5+ má inteligenciu iRobot OS. Pamätá si predchádzajúce upratov... zobraziť viac
Cena

539,00 €

-60,00 €

599,00 €

Odporúčame dokúpiť

Predĺžená záruka:

Poistenie odcudzenia alebo náhodného poškodenia:

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
iRobot ROOMBA i5+ (i5658) ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

539,00 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Robotický vysávač iRobot Roomba i5+ (i5658)

Roomba i5+ má inteligentnú gyroskopickú navigáciu, čistiacu stanicu CleanBase™. Roomba i5+ má inteligenciu iRobot OS. Pamätá si predchádzajúce upratovanie aj časy vašich príkazov a vďaka tomu sa neustále prispôsobuje a vylepšuje.

ROOMBAI5PLUS-01

Kľúčové vlastnosti Roomba i5+ (i5658)

  • Unikátny dizajn ID Nucleus
  • Automatické vysypávanie zberného koša v stanici Clean Base™
  • Navigácia s funkciou mapovania
  • Prémiový trojstupňový čistiaci systém AeroForce
  • Veľkokapacitný umývateľný zberný kôš
  • Filtračný systém AeroForce
  • Ovládanie cez aplikáciu iRobot HOME
  • Funkcia Imprint™ Link - komunikácia s robotickým mopom Braava Jet m6
  • Akustická detekcia nečistôt
  • Automatické dobíjanie v nabíjacej stanici Clean Base™
  • Systém proti zamotaniu do káblov

Roomba i5+ je štýlový robotický vysávač, ktorý uprace veľké priestory a potom sa sám vysype. Spolupracuje s robotickým mopom a je možné ho ovládať hlasovým asistentom.

ROOMBAI5PLUS-02

Unikátny vzhľad

Nový dizajn ID Nucleus

Unikátny štruktúrovaný design ID Nucleus robí z kvalitného robotického vysávača Roomba aj krásny doplnok domácnosti. Moderný dizajn pripomína textil a skvele sa hodí na miesta, kde bude vašu Roombu vidieť, napr. v obývacej izbe.

ROOMBAI5PLUS-03

Čistiaci systém AeroForce

Trojstupňový čistiaci systém

iRobot Roomba i5 je vybavená jednou z najzásadnejších inovácií v histórii robotických vysávačov – trojstupňovým čistiacim systémom AeroForce. Systém AeroForce sústredí prúd vzduchu do úzkeho priestoru medzi rotujúce kefy, čím vzniká silný vákuový efekt. V kombinácii so silným motorom sa sací výkon zvyšuje až 10x.

ROOMBAI5PLUS-04

Bez obmedzenia

Neobmedzujte sa

Roomba i5 je univerzálnou voľbou pre všetky rodiny. Dokáže skvele upratať celú domácnosť. V prípade slabej batérie sa Roomba sama zájde dobiť a pokračuje tam, kde skončila. Doba upratovania na 1 nabitie je až 75 minút.

Gyroskopická navigácia

Inteligentná priama navigácia s gyroskopmi využíva snímače podlahy na cielené čistenie všetkých nečistôt. V aplikácii Roomba® zobrazí mapu domácnosti a rozdelí ju na jednotlivé pomenovateľné miestnosti. Pohyb robota je systematický a prebieha v radoch. Roomba i5 kvalitne uprace priestory v celej domácnosti a perfektne vysaje pozdĺž stien, okolo nábytku aj pod ním.

Čistiaca stanica Clean Base™

Zažite nepoznaný komfort. Roomba i5 v kombinácii s nabíjacou a čistiacou stanicou Clean Base umožňuje zabudnúť na upratovanie po celé týždne. Jednorazové vrecko pojme až 30 zberných košov. Keď je čas vrecko vymeniť, indikátor na stanici vás upozorní.

* Stanica Clean Base je súčasť balenia.

Funkcia Imprint™ Link

Roomba i5 dokáže spolupracovať s robotickým mopom Braava Jet m6. Vďaka revolučnej funkcii Imprint™ Link robotický vysávač Roomba najprv vysaje a po dokončení upratovania automaticky vyšle pokyn Braave, ktorá následne sama vytrie. Kombinácia týchto dvoch robotov vám zaistí komplexné a bezstarostné riešenie pri upratovaní vašich podláh.

ROOMBAI5PLUS-05

Systematická navigácia

Inteligentná navigácia

Roomba pracuje systematicky a pohybuje sa v usporiadaných radoch. Dokáže zmapovať domácnosť a identifikovať hranice miestností. Môžete poslať Roombu, aby vyčistila konkrétnu miestnosť. V prípade vybitia vie, kde skončil, príde sa dobiť do stanice a potom pokračuje v čistení presne tam, kde skončil.

ROOMBAI5PLUS-06

Uprace kde chcete

Navigácia s mapovaním

Roomba série i5 vie zmapovať domácnosť. Vysávač navrhne hranice miestností, ktoré je možné v mape ľubovoľne upravovať a miestnosti pomenovať. Pomocou mobilnej aplikácie iRobot Home, či hlasového asistenta, môže byť vysávač poslaný upratovať konkrétnu miestnosť.

ROOMBAI5PLUS-07

Upratovanie bez starostí

Upratovanie bez starostí

iRobot Roomba je vybavená patentovaným trojstupňovým čistiacim systémom AeroForce. Bočná kefka namete špinu spoza rohov, zvyšok uvoľní a zoberú gumové kefy az nich sa všetko do zberného koša prenesie vďaka silnému podtlaku.

ROOMBAI5PLUS-08

Dokonalé upratovanie vďaka patentovaným funkciám

Trojstupňový čistiaci systém

S bočnou kefkou dokáže Roomba efektívne čistiť aj miesta okolo nábytku, pozdĺž stien, rohy miestností a iné ťažko dostupné miesta. Dve proti sebe rotujúce gumové kefy s vodiacimi drážkami uvoľňujú nečistoty zo všetkých druhov podláh a kobercov. Nečistoty sú potom nasané medzi kefy do zberného koša. V koši je pokročilý filter AeroForce, ktorý filtruje vypúšťaný vzduch o prach a alergény.

ROOMBAI5PLUS-09

Dokonalé upratovanie vďaka patentovaným funkciám

Čistiaca stanica Clean Base™

Po naplnení zberného koša sa Roomba i5+ automaticky vysype. Uzatvárateľné vrecko Anti-Allergen Lock v čistiacej stanici pojme až 30 zberných košov robotického vysávača.

ROOMBAI5PLUS-10

DOKONALÝ ÚKĽAD VĎAKA PATENTOVANÝM FUNKCIÁM

Akustická detekcia nečistôt

Robotické vysávače iRobot Roomba sú vybavené akustickými a optickými senzormi, ktoré detekujú nečistoty. Na tieto znečistené miesta sa robot zameria a dôkladnejšie ich vysaje.

ROOMBAI5PLUS-11

iRobot OS

Upratujte tam, kde je potrebné

Robotické vysávače Roomba® a mopy Braava® s inteligentným mapovaním Imprint™ využívajú najmodernejšiu umelú inteligenciu a strojové učenie. Vďaka tomu dokážu automaticky detekovať nečistoty, aktívne navrhovať nové zóny upratovania okolo konkrétnych predmetov, ako sú pohovky, stoly či kuchynské linky, alebo odhadovať dobu upratovania.

* pre funkciu je nutné min. iAdapt 3.0

ROOMBAI5PLUS-12

iRobot OS

Upratujte, keď je to vhodné

Aplikácia pozná vaše čistiace zvyky a navrhne pravidelné upratovanie, napr. „upratovanie kuchyne po večeri“. Skvelá je schopnosť robotov upratovať v čase, keď nie ste doma. Nemusíte nič zapínať, iRobot OS pozná sám, kedy ste odišli. O upratovaní tak budete vedieť len z čistých podláh. Pokiaľ budete v čase upratovania doma, nebude vás robot pri prejazde rušiť, jednoducho začne upratovať tam, kde mu to určíte.

ROOMBAI5PLUS-13

iRobot OS

Upratujte tak, ako chcete

Zakázané zóny znemožňujú vjazd robota na dané miesto. iRobot OS s funkciou mapovania Imprint™ ide oveľa ďalej. Roboti sami navrhujú zóny a učia sa vyhýbať problémovým oblastiam. Navyše dávajú sezónne tipy, čo ocenia chovatelia zvierat aj alergici.

* pre funkciu je nutné min. iAdapt 3.0

Roomba i5 má gyroskopickú navigáciu, sama sa vysypáva v čistiacej stanici a vie spolupracovať s mopom Braava jet m6.

Clean Base™

Automatické vysypávanie

Funkcia automatického vysypávania zberného koša. Nabíjacia a čistiaca stanica Clean Base™ je súčasťou balenia.

Navigácia

Navigácia

Inteligentná navigácia s kremíkovými opto-mechanickými gyroskopmi. Pohyb robota je systematický a prebieha v radoch. Vie zmapovať 1 poschodie a robota je možné posielať upratovať konkrétne miestnosti.

3,18 kg

Hmotnosť

Hmotnosť samotného robotického vysávača Roomba i5.

1800 mAh

Batéria Li-Ion

AeroForce®

Systém upratovania

3-stupňový čistiaci systém

Android, iOS

Mobilná aplikácia

Ovládanie cez aplikáciu iRobot HOME

340 x 92,5

Rozmery (mm)

Základné funkcie

Automatické nabíjanie v nabíjacej stanici

Nabíjacia stanica slúži na dobíjanie batérie. Z nabíjacej stanice robot vyráža do boja s nečistotami a prachom vo chvíli, keď k tomu dáte pokyn pomocou tlačidla CLEAN. Po skončení upratovania sa robot do nabíjacej stanice automaticky vráti a začne sa nabíjať.

Systém proti zamotaniu do káblov

iRobot je určený do všetkých domácností, a preto svoje robotické vysávače vybavil funkciou ANTITANGLE. Tá zabráni zamotaniu a zaseknutiu sa do káblov či strapcov od koberca. Keď kefy ucítia odpor, otočia rotáciu. Týmto spôsobom sa robot z káblov uvoľní a môže pokračovať v upratovaní.

Akustická detekcia nečistôt

Roomba je vybavená systémom Dirt Detect, ktorý pomocou akustických senzorov detekuje nadmerne znečistené miesta, ktorým sa Roomba intenzívne venuje.


Optická detekcia nečistôt

Pomocou optických senzorov detekuje Roomba nadmerne znečistené miesta, ktorým sa následne intenzívne venuje.

Funkcia odloženého upratovania

Odložené upratovanie je možné nastaviť na akýkoľvek deň aj čas v týždni.

Li-Ion batéria

Prednosťou tejto lítiovej batérie je vysoká kapacita a dlhá životnosť.

Prémiové funkcie

Automatické vysypávanie zberného koša v stanici Clean Base™

S funkciou automatického vysypávania zberného koša zažijete doposiaľ nepoznaný komfort. Roomba v kombinácii s nabíjacou a čistiacou stanicou Clean Base vám umožní zabudnúť na vysávanie na celé týždne. Jednorazové vrecko na nečistoty vo vnútri stanice pojme niekoľko desiatok zberných košov robota (podľa naplnenosti a kapacity). Jeho praktické spracovanie znemožňuje únik prachu a nečistôt späť do okolia. Hneď ako je čas vrecko vymeniť, indikátor na stanici vás upozorní. Vrecko vystačí priemerne na 2 - 3 mesiace pravidelných upratovaní.

Ovládanie cez aplikáciu iRobot HOME

S mobilnou aplikáciou iRobot HOME (Android a iOS) vo svojom smartfóne alebo tablete môžete robota ovládať, aj keď práve nie ste doma. Stačí stlačiť tlačidlo CLEAN. Aplikácia iRobot HOME v českom jazyku vám ponúka celý rad ďalších užitočných funkcií a dôležitých informácií.

Funkcia Imprint™ Link – komunikácia medzi robotickým vysávačom a mopom

Roomba dokáže spolupracovať s robotickým mopom Braava jet m6. Vďaka revolučnej funkcii Imprint™ Link Roomba najprv vysaje a po dokončení upratovania automaticky vyšle pokyn Braave, ktorá následne sama mopuje. Kombinácia týchto dvoch robotov zaisťuje komplexné čistenie podlahy bez vašej prítomnosti a ponúka tak nebývalý komfort upratovania domácnosti.


Prémiový trojstupňový čistiaci systém AeroForce

Roomba je vybavená jednou z najzásadnejších inovácií v histórii robotických vysávačov – trojstupňovým čistiacim systémom AeroForce. Systém AeroForce sústredí prúd vzduchu do úzkej štrbiny medzi rotujúce kefy, čím vzniká silný vákuový efekt.

Indikácia plného koša

Akonáhle sa Roombe naplní zberný kôš na nečistoty, upozorní vás svetelným signálom na displeji, že je kôš plný a treba ho vysypať.

Filtračný systém AeroForce

Špeciálny AeroForce filter zachytí aj tie najmenšie prachové častice.

ROOMBAI5PLUS-14 ROOMBAI5PLUS-15 ROOMBAI5PLUS-16 ROOMBAI5PLUS-17 ROOMBAI5PLUS-18 ROOMBAI5PLUS-19

Obsah balenia

  • 1× Roomba i5
  • 1× Čistiaca stanica Clean Base
  • 1× Náhradný AeroForce filter
  • 2× Vrecká do Clean Base
  • 1× Batéria Li-Ion pre Roomba

Vlastnosti

VýpredajÁno
Výdrž batérie (min.)75
Hlučnosť vysávača (dB)do 70 (extra tichý)
Špeciálny výpredajÁno
Objem nádoby (l)0,6
Umývateľný filterNie
Nabíjacia stanicaÁno
Hmotnosť (kg)3.18
Maximálne pokrytie (m2)185
Doba nabíjania (min.)90
Plánovanie vysávaniaÁno
Povysáva všetky typy povrchovÁno
Dobije sa a pokračujeÁno
Farba - všeobecnáSivá
Výška (cm)9.2
Šírka (cm)34.2
Hĺbka (cm)34
Automatické dobíjanieÁno
Automatické vysypanieÁno
Senzor proti pádu zo schodovÁno
Senzor proti nárazuÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

iRobot ROOMBA i5+ (i5658)

iRobot ROOMBA i5+ (i5658)