Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

BEURER HK 53

VÝPREDAJ
-27%
BEURER HK 53 Zväčšiť

BEURER HK 53

BEURER

371033

BEURERHK53CB

Nový produkt

Skladom: 3 ks predajňa Piešťany: 0 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 3 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Elektrická výhrevná poduška na plecia a chrbát Beurer HK 53 Cosy vyčaruje príjemný pocit tepla pre váš chrbát a krk. Osvetlený ovládač ponúka komfortné elektronické ovládanie teploty podušky prostr... zobraziť viac
Cena

39,90 €

-15,10 €

55,00 €

Máte záujem sa pýtať na produkt
BEURER HK 53 ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

39,90 €

Skladom: 3 ks

ZÍSKAJTE BONUS Na zakupeny produkt ziskavate ZARUKU az na 3 roky. Zaruka je na spotrebic uplatnena automaticky. Akcia trva do vypredania zasob.

Detaily

Elektrická výhrevná poduška na plecia a chrbát Beurer HK 53 Cosy vyčaruje príjemný pocit tepla pre váš chrbát a krk. Osvetlený ovládač ponúka komfortné elektronické ovládanie teploty podušky prostredníctvom 3 teplotných nastavení. Takže si môžete nastaviť primeranú teplotu práve tak, ako to máte radi. Navyše je ovládač odnímateľný. Poduška tiež disponuje rýchloohrevom, netreba teda dlho čakať na príjemné teplo. Doprajte si odpočinok po náročnom dni. Nechajte sa rozmaznávať ako vo wellnese príjemným teplom! Či už v zime alebo v prípade napätia na chrbte alebo krku, HK 53 Cosy s ultra jemným povrchom uvoľňuje a zahrieva!Charakteristika a technické údaje: Priliehavý dizajn Individuálne nastaviteľná pomocou brušného pásu a mäkkého uzáveru na krku Extra mäkký povrch Priedušná Šetrné k pokožke Rýchle zahriatie 3 nastavenia teploty Bezpečnostný systém Beurer (BSS) Automatické vypnutie po cca. 90 min. Presná elektronická regulácia teploty Osvetlené nastavenie teploty Odnímateľný spínač Povrch Fleece vlákno Vyhrievacia podložka: umývateľná pri teplote 30 ° C Výkon: 100W Certifikácia podľa OEKO-TEX, Öko-Tex 100 Rozmery výrobku: cca. 62 x 42 cm CE: ÁnoNávlek podušky BEURER HK 53 Cosy sa dá jednoducho vyzliecť a oprať v práčke alebo v rukách do 30°C. O bezpečnosť sa stará Beurer Safety Systém - ochrana proti prehriatiu. Vďaka tomuto systému sa podložka vypne v prípade, že tepelná špirála vo vnútri podložky je poškodená a hrozilo by nebezpečenstvo prehorenia. Automatické vypnutie zas podušku vypne približne po 90 minútach. Vyhrievacie podložky nemeckej značky Beurer, to je spoľahlivé upokojujúce teplo presne tam, kde ho potrebujete!

Vlastnosti

VýpredajÁno
Špeciálny výpredajÁno
Kampaň - zárukyBEURER Predĺžená záruka až na 3 roky, platí od 7.4.2022 do vypredania zásob
Predĺžená záruka v mesiacoch36
BonusÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

BEURER HK 53

BEURER HK 53

Na zakupeny produkt ziskavate ZARUKU az na 3 roky. Zaruka je na spotrebic uplatnena automaticky. Akcia trva do vypredania zasob.