Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

CASTELLI ARIA W tmavášedá S

VÝPREDAJ

CASTELLI ARIA W tmavášedá S

CASTELLI

413297

20088030S

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Naša najľahšia a najskladnejšia vetru odolná vesta s priliehavým strihom a elastickým a vzdušným zadným dielom. Účinne blokuje vietor vpredu bez toho, aby spôsobovala prehriatie pri intenzívnej jaz... zobraziť viac
Cena

84,95 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

84,95 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Naša najľahšia a najskladnejšia vetru odolná vesta s priliehavým strihom a elastickým a vzdušným zadným dielom. Účinne blokuje vietor vpredu bez toho, aby spôsobovala prehriatie pri intenzívnej jazde.Ultraľahká vetru odolná tkanina z mikro vlákna. Pružná sieťovina na chrbáte, aby neviala vo vetre. Skladná, mimoriadne kompaktná. Zadné vrecko. Zips YKK® Vislon®. Reflexné lemovanie. Farby: 030 – tmavá šedá, 870 – šedo strieborná, 232 - machová hnedá Veľkosti: S Hmotnosť: 60g. (S) Teplotný rozsah: 12 - 20 °CMateriálové zloženie: základný materiál 100% polyamid bočné vklady, vnútorný golier, diel pod rukávom 94% polyester 6% elastanOCHRANA TAKMER BEZ HMOTNOSTI Zmenili sme klasickú vestu proti vetru tak, aby bola rovnako elegantne priliehavá ako zvyšok vášho Castelli šatníka. Táto vesta je navrhnutá tak, aby úplne blokovala vietor na prednej strane a zároveň umožňovala dostatočnú priedušnosť na chrbáte. Tkaniny sú tak neuveriteľne ľahké, ale budete milo prekvapení, koľko tepla budete cítiť, keď si ju oblečiete na svoj dres. Kúzlo však pochádza zo strihu a strečového úpletu na chrbte, ktorý napne látku vpredu a usadí ju blízko tela bez toho, aby ste sa cítili stiahnutý, alebo vyzerali smiešne. Keď si ju zložíte, zaberá minimálny priestor vo vrecku vášho dresu.

Vlastnosti

VýpredajÁno
Špeciálny výpredajÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

CASTELLI ARIA W tmavášedá S

CASTELLI ARIA W tmavášedá S