Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

CASTELLI GRADIENT Slonovina M

VÝPREDAJ

CASTELLI GRADIENT Slonovina M

CASTELLI

413308

21050065M

Nový produkt

Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 2 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Cistý, jednofarebný dizajn, ale s doplnkom jasnej farby a prechodového tienovania na drese s našou pohodlnou konštrukciou Squadra pre dlhú jazdu. Mikro sietovina ProSecco na torze dresu vás udrží v... zobraziť viac
Cena

89,95 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

89,95 €

Skladom: 2 ks

Detaily

Cistý, jednofarebný dizajn, ale s doplnkom jasnej farby a prechodového tienovania na drese s našou pohodlnou konštrukciou Squadra pre dlhú jazdu. Mikro sietovina ProSecco na torze dresu vás udrží v suchu. Bocné sietované panely pre extra vzdušnost. Elastické rukávy z Velocity Rev2 s plochým ukoncením. Skrytý zips YKK® Vislon® s hladkým chodom. 3 zadné predlžené vrecká s reflexným lemom. Velkosť: M Hmotnost: 119 g (S) Teplotný rozsah: 18 - 35 °C Materiálové zloženie: Hlavný materiál 100%polyester Boky 94%polyester 6%elastan Rukávy 82%polyester 18%elastanPrvá vec, ktorú si na tomto drese všimnete, sú farebné odtiene. Ale pozrite sa bližšie a uvidíte, ako starostlivo je skonštruovaný. Zacali sme skvelými materiálmi: hlavné torzo je z mikro sietoviny ProSecco v kombinácii s bocnými panelmi zo sietoviny pre extra priedušnost a roztažnost. Pridali sme našu štyrmi smermi pružnú tkaninu Velocity Rev2 na rukávy, aby poskytla bezkonkurencný strih a pohodlie a zároven nám umožnila ponechat okraj rukávu bez šitia pre ešte väcšie pohodlie. Použili sme našu konštrukciu zadných vreciek aby sme ich umiestnili v perfektnej výške a všetko sme to ukoncili zipsom YKK® Vislon®, ktorý sa hladko klže ako žiadny iný. Tento dres je ovela viac ako len pekná grafika.

Vlastnosti

VýpredajÁno
Špeciálny výpredajÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

CASTELLI GRADIENT Slonovina M

CASTELLI GRADIENT Slonovina M

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii