Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

BRUDER 02483 bager Caterpillar pásový

-10%
BRUDER 02483 bager Caterpillar pásový Zväčšiť

BRUDER 02483 bager Caterpillar pásový

Bruder

415860

U02483

Nový produkt

Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 2 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
BRUDER 02483 HRAČKA PÁSOVÝ BAGER CATERPILLAR Každý malý staviteľ a obdivovateľ „žltých strojov“ ocení pásový bager Caterpillar Bruder 02483 s množstvom funkčných prvkov, ktoré sú u modelov Bruder t... zobraziť viac
Cena

44,00 €

-5,00 €

49,00 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

44,00 €

Skladom: 2 ks

Detaily

BRUDER 02483 HRAČKA PÁSOVÝ BAGER CATERPILLAR Každý malý staviteľ a obdivovateľ „žltých strojov“ ocení pásový bager Caterpillar Bruder 02483 s množstvom funkčných prvkov, ktoré sú u modelov Bruder takmer samozrejmosťou. Bager CAT má pohyblivé pásy a tiež rameno s lyžicou, ktorého ľahšiu ovládateľnosť zabezpečuje madlo. Ako u väčšiny hračiek Bruder tu nájdeme otvárania dverí a ďalších častí bagra. Otočná kabína je samozrejmosťou každého správneho bagra Bruder.Staň sa naozajstným bagrista vďaka bagra 2483 Bruder, ktorý je vhodný pre všetky terénne úpravy tvojho Bruder sveta. Všetko je na tejto stavbe vybagrovanej a tie sa vydávaš so svojím bagrom na ďalšie stavenisko, kde už na teba netrpezlivo čakajú.Pásový Bager CAT Bruder 02483, vyrobený z kvalitných ABS plastu a polykarbonátu, je dokonalou napodobeninou svojho skutočného vzoru. Ako väčšina modelov Bruder je vyrobený v mierke 1:16 ku skutočnému stroju. Svojím vzhľadom a spracovaním zaujme nielen deti, ale určite tiež oteckov alebo napríklad zberateľov.Kúpte si k modelu Bruder 02483 Pásový bager CAT ďalšie doplnky Bruder a užite si ešte viac staviteľské zábavy zo sveta BWORLDRozmery 63 × 20 × 28 cm Mierka 1:16 Vhodné pre deti od 3 rokov Predný nakladač Pomocou jednej ruky viete pohodlne ovládať predný nakladač, naberať a vysypovať materiál Pneumatiky s realistickým vzorom Tieto pneumatiky majú podobný vzor, ako skutočné stroje a zanechávajú ho v piesku alebo v snehu. Otvárateľný kryt motora Je tu otvárateľný kryt motora, pod ktorým sa nachádza motor.

Vlastnosti

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

BRUDER 02483 bager Caterpillar pásový

BRUDER 02483 bager Caterpillar pásový

19 ďalšie produkty v rovnakej kategórii