Získajte 5€ zľavu TU
5 € zľava
na váš email
Odoberajte novinky,
zľavy a tajné ponuky
medzi prvými!
Kliknutím na tlačidlo ODOBERAŤ vyjadrujete súhlas so zasielaním marketingových správ na váš email.
*Zľava 5 € platí len v e-shope.

FuturoLighting DrLUX

DOPRAVA ZADARMO

FuturoLighting DrLUX

BEURER

436735

DRLUX

Nový produkt

Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
predajňa Dolný Kubín: 0 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - rozbalený kus, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Ak je napísané: predajňa Piešťany alebo predajňa Dolný Kubín - 1 ks (nie viac), jedná sa o vystavený kus na konkrétnej pobočke. Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný, len vybalený z obalu. V sklade Domoss sa nachádzajú originál zabalené kusy (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Ako viem uplatniť poukážku Café (Edenred) e-ticket?
Svetlo je neodmysliteľnou súčasťou života, stimuluje procesy v našom tele, ovplyvňuje náš biorytmus, tvorí naše nálady a okrem množstva ďalších, má aj regeneračné a liečivé účinky, ktoré sú dané je... zobraziť viac
Cena

350,00 €

Rezervujte si tento tovar na predajni:

Po odoslaní rezervácie Vás budeme informovať o možnosti prevzatia tovaru cez SMS správu.
Platbu zrealizujete na pokladni ako pri bežnom nákupe, k cene tovaru sa prirátava manipulačný poplatok 1€.
Pokial je na pobočke dostupný posledný kus tovaru, môže sa jednať o vystavený tovar.


Máte záujem sa pýtať na produkt
FuturoLighting DrLUX ?
Zanechajte nám kontakt a my Vám zavoláme naspäť.

* povinné údaje


Vypočítať splátky
X
Pridať do porovnania

350,00 €

Skladom: 1 ks

Detaily

Svetlo je neodmysliteľnou súčasťou života, stimuluje procesy v našom tele, ovplyvňuje náš biorytmus, tvorí naše nálady a okrem množstva ďalších, má aj regeneračné a liečivé účinky, ktoré sú dané jeho vlastnosťami ako je vlnová dĺžka (inak povedané farba pre viditeľné spektrum), intenzita a čas, ktoré sa kombinujú do dávky, t.j. energie pôsobiacej daný čas. Svetlo preniká do tkaniva, kde sa absorbuje (zachytáva), týmto prispieva k regenerácii buniek a zrýchľovaniu procesov pri zotavovaní poškodených tkanív a celkovo prispieva k posilneniu imunity. Prístroj, ktorý ste obdržali, pozostáva z biolampy DrLUX s jednoduchým upínacím mechanizmom pre pohodlnú aplikáciu, napájacieho adaptéra, fixačného pása a USB kábla dĺžky 1m. Aktívna strana DrLUX sa aplikuje priamo na kožu, čím sa znižuje množstvo odrazeného svetla a zvyšuje účinnosť prieniku a samotnej absorpcie v tkanivách až do hĺbky 12 mm. DrLUX poskytuje komfort pre užívateľa od nastavenia módu, cez nastavenie výkonu a času. Tento prístroj ponúka niekoľko módov fototerapie a termoterapie, kontinuálny a pulzné módy 10 Hz, 5 Hz, 1 Hz. Výkon je možné nastaviť v rozsahu 10–100% s rozlíšením 5% a čas v rozsahu 1 minúta až 3 hodiny. Doba expozície je prehľadne indikovaná na LCD displeji. Zariadenie je vhodné pre všetky vekové skupiny vrátane detí a má jednoduché prehľadné ovládanie. Je vhodné nielen pre profesionálne ale aj domáce využitie. Vďaka batériovému napájaniu je možné DrLUX použiť pri pohybe, chôdzi, v aute (USB adaptér/pripojenie) a na miestach, kde nie je prístup k elektrickej zásuvke. Už starí Gréci budovali kúpele, kde využívali účinky slnečných lúčov. Moderná medicína sa úspešne zaoberá pozitívnymi účinkami svetelnej terapie, ktorá priaznivo pôsobí na neaktívne a choré bunky v organizme, čo bolo ocenené Nobelovou cenou. Svetlo s vlnovou dĺžkou 850 nm preniká hlboko do tkanív (1–6 cm), preto pôsobí ako hĺbkový regeneračný zdroj a nielen ako zdroj povrchového tepla (infra lampa). Na rozdiel od infra lampy preniká do vnútra buniek, čím podporuje ich metabolizmus a ich regeneráciu. Jej používanie je neinvazívne a veľmi efektívne. Používaním tohto zariadenia je možné odvrátiť chirurgický zákrok a užívanie nadmerného množstva liekov. Toto zariadenie v porovnaní s tradičnými biolampami, má podstatne vyššiu účinnosť, kedy nie je potrebná polarizácia svetla. Účinnosť sa taktiež zvyšuje priamou aplikáciou na kožu postihnutej oblasti, ktorú chceme regenerovať. Je možné aplikovať DrLUX pritlačením pomocou fixačného pása (súčasť dodávky), čím sa odpudí krv spod miesta aplikácie, a tým ešte zvýši prienik svetla a regeneračný účinok. Na základe použitej vlnovej dĺžky DrLUX je prienik infračerveného žiarenia do tkanív viac ako 12 mm.

Vlastnosti

Doprava ZADARMOÁno

Hodnotenia na domoss.sk

Napíšte názor

FuturoLighting DrLUX

FuturoLighting DrLUX

3 ďalšie produkty v rovnakej kategórii